

## **Public Private Partnerships Seminar**

Thursday, May 22, 2014





## ❖ Program Outline ❖

[As at May 15, 2014]

		[/ 15 40 1 14/ 15/ 251 1
09	9:30	Seminar Guests Arrival and Registration, greeted by CCCJ and Embassy staff members in lobby (OP Theatre)
10	0:00	Seminar begins – Welcoming Remarks (emcee, 2 mins)
10	0:05	Introductory Remarks by <b>Paul Thoppil, Minister (Commercial)</b> (simultaneous interpretation, 10 mins)
10	0:15	Introductory Remarks by Wilf Wakely, CCCJ Chairman (simultaneous interpretation, 10 mins)
10	0:25	Introductory Remarks by <b>Jonathan Heimer, Commercial Counselor, U.S. Embassy</b> (simultaneous interpretation, 5 mins)
10	0:30	Remarks: <u>"An Overview of P3 in the United States"</u> – <i>U.S Ambassador Vinai Thummalapally</i> , Executive Director, SelectUSA, U.S. Department of Commerce (introduction by Jonathan Heimer, simultaneous interpretation, Q&A included, 25 mins)
10	0:55	Presentation: <u>"The Canadian P3 Experience"</u> – <i>Mark Romoff, CCPPP</i> (simultaneous interpretation, Q&A included, 30 mins)
11	1:25	Presentation: <u>"Public-Sector Best Practices in P3"</u> – <i>John McBride, CEO, P3 Canada</i> (simultaneous interpretation, Q&A included, 30 mins)
12	2:00	Lunch (90 Minutes)
13	3:30	Presentation: "Opportunities in the North American P3 Markets" – Mark Bain, Partner, Torys LLP (simultaneous interpretation, Q&A included, 30 mins)
14	4:00	Presentation: "Recent Amendments to the Japanese PFI Law – Introduction of Concession PFI's and the Establishment of Infrastructure Funds Invested by the Public and Private Sectors" TMI & Associates, (simultaneous interpretation, Q&A included, 30 mins)
14	1:30	Presentation: <u>"{the Title is not yet determined by the presenter}"</u> Davis LLP (simultaneous interpretation, Q&A included, 30 mins)
15	5:00	Refreshment Break (20 mins)
15	5:20 F	Presentation: "Managing Construction and Operational Risks – A Worldwide Technical  Perspective" Jim Crossman, Director, Currie & Brown (simultaneous interpretation, Q&A included, 30 mins)
15	5:50	Presentation: "{the Title is not yet determined by the presenter}" Kazuo Ueda, President, Japan PFI/PPP Association (simultaneous interpretation, Q&A included, 30 mins)
16	5:20	Overall program Q&A (30 mins)
16	6:50	Seminar Program Ends, Attendees move to 4 <sup>th</sup> Floor South for Networking Reception
17	7:00	Buffet Reception and Kampai (2 Hours)

et Développement Canada

Venue: Embassy of Canada Sponsoring Organizations: Embassy of

Canada, the Canadian Chamber of Commerce in Japan (CCCJ)

Supporting Organizations: the Embassy of the United States, the Japanese Cabinet Office, the American Chamber of Commerce in Japan (ACCJ)





**Sponsors** 















